MENIU

VIDEO Microbuz plin cu români, accident VIOLENT în Austria - 2 MORȚI și 4 raniți grav

Accident grav în Austria în care a fost implicat un microbuz plin cu români - 2 MORȚI și 4 RĂNIȚI

Doi români, printre care un tânăr de doar 17 ani, au murit joi în urma unui accident rutier cumplit produs în Austria, anunță Realitatea PLUS. Bilanțul provizoriu comunicat de autoritățile austriece este de 2 morți și 4 răniți grav, după ce un microbuz plin cu români s-a ciocnit de un utilaj care staționa pe autostrada, la 30 de km de Salzburg.

Accidentul violent a avut loc în dimineața zilei de joi, în jurul orei 3.00, pe Westautobahn, între ieșirile spre localitățile Seewalchen am Attersee și St. Georgen im Attergau, la circa 30 de km de Salzburg. 

Un microbuz condus de un român în vârstă de 38 de ani a intrat în plin într-un utilaj care staţiona pe banda de urgenţă.

În urma impactului două persoane au murit și alte patru au suferit răni grave și au fost transportate de urgență la spital.

Cei doi români care au murit sunt un adolescent de 17 ani și un bărbat de 49 de ani.

Ancheta continuă pentru a se stabili circumstanţele care au dus la producerea accidentului.

După ciocnire, autostrada a fost închisă timp de aproximativ două ore în direcția Salzburg, între intersecția Seewalchen am Attersee și intersecția St. Georgen im Attergau, circulația fiind îngreunată pentru încă circa o oră, potrivit stiridiaspora.ro.

Sursa Foto/Video: stiridiaspora.ro