MENIU

Mick Jagger, infectat cu COVID-19. Ce se întâmplă cu concertul din Elveția al trupei The Rolling Stones

Mick Jagger, solstul trupei The Rolling Stones

Mick Jagger, celebrul solist al trupei The Rolling Stones, se află în carantină în Ţările de Jos după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Informația a fost confirmată, marți, pentru Reuters, de purtător de cuvânt al trupei, care a precizat că trupa va rata încă un spectacol din cadrul turneului european "Stones Sixty".

Potrivit sursei citate, Jagger a prezentat simptome după ce a ajuns, luni, la Johan Cruyff Arena din Amsterdam, fapt pentru care spectacolul din acea seară a fost anulat pe ultima sută de metri.

Amsterdam era cea de-a patra oprire în cadrul turneului european al trupei şi urma după un spectacol susţinut joi în Liverpool.

Purtătorul de cuvânt citat a spus, de asemenea, că Jagger va respecta o perioadă de carantină de cinci zile în vigoare în Ţările de Jos.

Concertul programat pentru vineri, 17 iunie, în Berna, Elveţia, a fost, de asemenea, amânat pentru o dată ulterioară, a precizat trupa într-un comunicat.

"Concertul The Stones din Milano, de marţi, 21 iunie, de la San Siro Stadium, se va desfăşura aşa cum era planificat", potrivit aceluiași comunicat.