MENIU

Mesajul cutremurător al Larisei, înainte de a muri. Adolescenta de 14 ani a pierit în râul Buzău alături de tatăl ei

Înainte de tragedia care a zguduit comunitatea, Larisa, o adolescentă de 14 ani din Buzău, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Cu vise mari și ambiții pentru viitor, Larisa se pregătea să urmeze o carieră în lumea sportului. Din păcate, destinul a avut alte planuri pentru ea și tatăl său, în vârstă de 36 de ani.

O tragedie pe malurile râului Buzău

Larisa și tatăl ei și-au găsit sfârșitul tragic înecându-se în apele râului Buzău. Cunoscută pentru pasiunea sa pentru fotbal și dorința de a urma o carieră sportivă, Larisa s-a aventurat în apă pentru a se răcori alături de fratele ei mai mic. Ultimul mesaj al Larisei pe rețelele sociale rămâne o amintire dureroasă pentru toți cei care au cunoscut-o, ilustrând determinarea ei de a nu renunța la visurile sale, indiferent de dificultăți.

„Fără fumat, fără băutură, doar eu, cea mai bună din toate timpurile” și „Nu renunța la visul tău, chiar dacă vor veni zile bune sau rele”, au fost mesajele postate de Larisa pe rețelele de socializare.

Echipele de intervenție au făcut eforturi disperate pentru a-i salva, dar din păcate, Larisa și tatăl ei au fost găsiți fără viață după ore de căutări.

Un martor a povestit: „Se vedeau un cap și o mână, și după nu s-a mai văzut. Apoi au strigat toți: \"Se îneacă, se îneacă\", lumea a venit pe aici și un prieten a sunat la salvare."

Medicii de pe ambulanță au încercat manevrele de resuscitare timp de aproximativ o oră, însă eforturile lor au fost în zadar.

 „Am încercat să facem manevre de resuscitare, în jur de o oră, nu au răspuns pozitiv din păcate. Victimele nu au putut fi salvate... ", a declarat Cristinel Corbu, asistent la Ambulanță.

Familia Larisei este devastată de durere în urma acestei pierderi neașteptate. Nimeni nu ar fi putut anticipa o asemenea tragedie, care a curmat două vieți pline de promisiuni și vise. 

              Cei doi, tată și fiică, vor fi conduși împreună pe ultimul drum / Sursa foto - Captură TikTok