MENIU

"În noi toți există un grăunte de divinitate" - Membrii Doomstriker LEMC Banat și Blue Knights Romania I au adus zâmbetul pe chipul copiilor de la un centru social din Timișoara

Acțiune centru Protecția Copilului Timișoara/ Facebook Doomstriker LEMC Banat
Acțiune centru Protecția Copilului Timișoara/ Facebook Doomstriker LEMC Banat
Acțiune centru Protecția Copilului Timișoara/ Facebook Doomstriker LEMC Banat

"Atunci când ieșim din zona de confort și ne dedicăm în a aduce lumină unde întunericul e dureros, acolo iese la iveală umanitatea, empatia și bunătatea de a îți dărui efortul și timpul celor în nevoie", transmit membrii Doomstriker LEMC Banat și Blue Knights Romania I, două cluburi motociclism Law Enforcement tradițional, care și-au dat mâna și împreună au mers împreună la Complexul pentru Intervenții Regim de Urgenţă în Domeniul Protecției Copilului Timișoara. Vorbim despre o acțiune de defrișare și amenajare a curții instituției, scopul fiind acela de "a pune un zâmbet pe chipurile copiilor din centru".

"În noi toți există un grăunte de divinitate, lumină, empatie și credință în umanitate.

Atunci când ieșim din zona de confort și ne dedicăm în a aduce lumină unde întunericul e dureros, acolo iese la iveală umanitatea, empatia și bunătatea de a îți dărui efortul și timpul celor în nevoie.

Membrii Doomstriker LEMC Banat și Blue Knights Romania I, două cluburi moto Law Enforcement și-au dat mâna și împreună au mers la Complexul pentru Intervenții Regim de Urgenţă în Domeniul Protecției Copilului Timișoara.

Acțiunea derulată azi a fost de defrișare și amenajare a curții pentru a pune un zâmbet pe chipurile copiilor din centru. Joaca este modul cel mai frumos de a uita măcar pentru un timp de traumele trecutului.

Să fim buni și deschiși în a ajuta aproapele în nevoie nu e greu și nici complicat. Doomstriker - Schimbăm în bine în jurul nostru!! Schimbăm soarta celor în nevoie prin implicare, determinare, muncă și empatie!", este mesajul emoționat transmis, miercuri, pe Facebook de Doomstriker LEMC Banat.