MENIU

MAMĂ LA 13 ANI. Abia aflase că e GRAVIDĂ şi la câteva minute a născut

Mamă la 13 ani.

În aceeaşi zi în care a aflat că este gravidă, o fată de 13 ani din Truşeşti, judeţul Botoşani, a devenit mamă. S-a întâmplat joi seară, după ce părinţii au chemat salvarea, îngrijoraţi că se simte rău.

Preluată din satul Buhăceni, împreună cu mama ei, adolescenta a fost transportată la Urgenţe, la Pediatrie. După ce au consultat-o medicii pediatri au realizat că este gravidă, însă nu au avut curaj să-i spună, scrie monitorulbt.ro.

Pentru că ajunsese la ei cu suspiciune de ocluzie intestinală, au trimis-o la Judeţean, pentru ecografie. După ce s-a confirmat că era însărcinată, a fost transferată la Secţia de Obstetrică Ginecologie. La doar câteva minute după ce a ajuns la Maternitate, a intrat în travaliu şi a născut natural o fetiţă de 2.490 de grame, perfect sănătoasă.

Potrivit oamenilor din sat, adolescenta ar fi avut, în urmă cu mai mult timp, o relaţie cu un tânăr de aproximativ 20 de ani. Statisticile arată că numărul minorelor care devin mame a scăzut treptat în ultimii ani, însă continuă să menţină România, în top la nivelul Uniunii Europene.

Mai multe articole despre:
tânăra mama mamă la 13 ani tânără gravidă