MENIU

Ludovic Orban, despre spotul pro-vaccinare în care apare Florin Cîțu: „Îi îndemn pe români să se vaccineze alături de premier, de toți colegii mei”

Premierul României - Ludovic Orban

Ludovic Orban - președintele Camerei Deputaților a vorbit, joi, despre campania de vaccinare anti-COVID-19 promovată printr-o nouă campanie media lansată de Guvern și despre apariția în clip a premierului Florin Cîțu.

Întrebat dacă i se pare o decizie bună a premierului să fie protagonistul unuia dintre spoturile prin care este promovată campania de vaccinare, Ludovic Orban a răspuns: „Eu susțin campania de vaccinare și îi îndemn pe români să se vaccineze alături de premier, alături de toți colegii mei. Părerea mea e că orice om care are o funcție importantă, indiferent că e premier, ministru, primar, președinte de consiliul județean sau profesor, preot, trebuie să-i îndemne pe oameni să se vaccineze.

Artiștii pot să-i influențeze pe oameni să se vaccineze. În lume s-au vaccinat sute de milioane de oameni, nu există efecte adverse, vaccinul este eficient. Acest vaccin este singura cale pentru a putea scăpa de restricțiile determinate de această pandemie de COVID-19”.

Premierul Florin Cîțu a lansat, joi, campania de informare pentru vaccinare, sub titlul „Ce conține vaccinul?”, care are 11 spoturi ce vor fi difuzate în mass-media într-o campanie de informare publică, fără bani de la Guvern.

Vezi aici clipul în care apare premierul Florin Cîțu

Mai multe articole despre:
ludovic orban florin citu vaccinare