MENIU

Lucruri pe care să NU LE PUI NICIODATĂ în CUPTORUL CU MICROUNDE. Pot exploda!

Lucruri pe care să nu le pui niciodată la cuptorul cu microunde.

Cuptorul cu microunde, de multa vreme in vietile oamenilor, insa pentru unii este in continuare un mister. Incalzeste alimentele in cateva secunde, dar tot in cateva secunde le poate face se explodeze.

Nu baga aceaste lucruri la cuptorul cu microunde si vei salva casa de la dezaste.

1. Oua - Nu stim cui i-a venit ideea geniala de a fierbe un ou in cuptorul cu microunde pentru ca nu este deloc geniala. Caldura rapid emanata de cuptorul cu microunde creeaza aburi in ou. Aburul nu are spatiu sa se extinda asa ca oua explodeaza.

2. Pranzul la punga - Hartiile si sacosele din plastic nu ar trebui introduse niciodata in cuptorul cu microunde. Ele pot emite vapori toxici care, cu siguranta, nu fac bine organismului.

3. Caserolele din polistiren - Toata lumea ar trebuie sa stie ca aceste caserole contin plastic si odata bagate la cuptorul cu microunde emana vapori toxici.
4. Sosul de rosii fara a acoperi recipientul in care se afla - Explozie rosie pe peretii cuptorului cu microunde. Multa curatenie dupa.

5. Recipientele pentru iaurt - Sunt proiectate pentru unica folosinta, in niciun caz pentru a fi introduse la microunde, deoarece atunci cand vor intra in contacta cu aburii calzi se vor deforma si chiar se pot topi pe alimentele dinauntru.

Citeşte mai mult garbo.ro.