MENIU

Lucian Romașcanu, despre de ieșirea de la guvernare a liberalilor: „O singură voce mai excentrică am auzit în PNL”

Lucian Romașcanu, despre de ieșirea de la guvernare a liberalilor: „O singură voce mai excentrică am auzit în PNL”

Senatorul Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a vorbit, luni, după ședința PSD, despre zvonurile legate de ieșirea de la guvernare a liberalilor.

„În primul rând, cred că au fost și referiri la AUR și la restul, dar nu țin minte ca AUR să fi fost la guvernare sau să fi avut puterea, deci e evident că ne-am poziționat vizavi de cei care au decis la un moment dat destinele acestei țări”, a spus Romașcanu.

„Sigur, răspunsurile au fost cum le știți și dumneavoastră, puteau mai bine de atât. Din perspectiva noastră, suntem în dialog cu românii, de acum încolo va trebui să le spunem ce am făcut”, a adăugat social-democratul.

Întrebat dacă a existat o discuție între Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, având în vedere că unii liberali ar dori să iasă de la guvernare, reprezentantul PSD a spus: „În primul rând, nu știu dacă de ieri până azi sau de alaltăieri până azi a fost o discuție. Cu certitudine, au fost discuții telefonice înainte de a merge domnul Ciolacu la Bruxelles și s-au discutat toate aspectele pe care liberalii le-au menționat ca nefiind discutate”.

Prima ședință a PSD după Congres. TENSIUNI uriașe în partid: cine vrea să-i ia locul lui Marcel Ciolacu

Mai multe articole despre:
lucian romascanu guvernare