MENIU

Luat la pumni și tăiat cu cuțitul. Cu asta s-a ales un bărbat care s-a dus la un festival al berii din Lugoj VIDEO

Foto/Arhivă/Profimedia

O persoană a fost reținută sâmbătă dimineața de polițiști după ce a atacat un bărbat la festivalul berii care are loc în aceste zile la Lugoj.

Cei doi indivizi fac parte din clanurile de romi din oraș și nu au ezitat să-și regleze conturile printre sute de oameni. Atacul de la spectacolul care a avut loc chiar în fața Primăriei Lugoj a fost transmis live pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum agresorul, care este nepotul bulibașei din Lugoj, îi cere unui amic să țină telefonul pentru a filma agresiunea, iar în câteva momente se îndreaptă spre un individ din public și îl lovește cu putere cu pumnul. Bărbatul surprins reușește să se retragă și, după câteva secunde, pulverizează un spray lacrimogen în încercarea de a se apăra de atacator. Tot pe imagini se observă cum individul care a lovit cu pumnul are în mână un obiect ce pare a fi un cuțit de mari dimensiuni. Revoltător este faptul că în preajma persoanelor implicate în acest scandal se zărește și o mamă cu un copil în cărucior, dar și mai mulți lugojeni care au participat la spectacol. Imediat după acest incident, polițiștii au intervenit rapid și au dus la audieri mai multe persoane. După mai multe ore de anchetă, polițiștii au decis reținerea pentru 24 de ore a agresorului.

“Polițiștii lugojeni, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de „lovire sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”. În fapt, la data de 19.07.2024, în jurul orei 23:15, în timp ce desfășurau măsuri de ordine la un festival din Lugoj, polițiștii lugojeni s-au sesizat din oficiu cu privire la un conflict spontan izbucnit între două persoane. S-a procedat la imobilizarea și conducerea acestora la sediul poliției. În urma verificărilor, s-a stabilit că pe fondul consumului de alcool, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, l-a lovit cu pumnul în zona feței pe un alt bărbat, în vârstă de 51 de ani. În urma probatoriului administrat, bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „lovire sau alte violențe”. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș. Urmează ca procurorii și judecătorii lugojeni să decidă dacă se impune și o altă măsură.