MENIU

Liviu Dragnea, atac la Ponta și Cioloș: ”Securiștii și-au făcut două partide”

Liviu Dragnea, la CEx

Liviu Dragnea s-a dezlănţuit împotriva adversarilor politici, de la partide până la preşedintele Iohannis. În Opoziție, Dragnea vede doar securiști. Liderul PSD l-a acuzat din nou pe şeful statului că blochează guvernul şi PSD la orice pas.

Liderul PSD şi-a atacat adversarii politici, atât de dreapta, cât şi de stânga. 

”Securiștii și-au făcut două partide: unul pe stânga, unul pe dreapta. Pe stânga este partidul lui Maior și Coldea, Pro România, iar pe dreapta este al lui Cioloș. Asta arată că e disperare mare, dacă au început să desfacă conservele", a afirmat Liviu Dragnea

El a mai afirmat că nu se teme că PSD ar putea pierde majoriata parlamentară, iar plecările din PSD vor continua doar dacă mai sunt "acoperiți" în partid. 

Întrebat dacă PSD va acţiona la CCR împotriua şefului statului, pentru refuzul de a-i numi pe Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici la Dezvoltare și, respectiv, Transporturi. Dragnea a afirmat că mai "aşteaptă puţin".

""Decizia noastră este să mai aşteptăm puţin, să vedem dacă dl. preşedinte ne mai spune ceva, de ce i-a respins, de ce nu-i vrea, Cum l-a primit pe ambasadorul Israelului la București, când noi nu avem ambasador acolo?! Ne-am făcut de râs! S-au trimis mai multe propuneri, cel puțin pentru Israel s-au trimis două sau 3 propuneri.  Nici nu ne spune că în Israel nu avem ambasador de 2 ani, ne-am făcut de râs, măcar să spună. România stă cu locuri goale de ambasadori pentru state importante: Canada, Israel, Belgia. Apoi, ne vom consulta în coaliție, cu doamna premier, și vom vedea ce cale vom urma”, a afirmat Dragnea. 

Întrebat dacă susține, în continuare, formularea unei plângeri pentru înaltă trădare împotriva șefului statului, liderul PSD a răspus „Categoric da. Dacă am spus că o susțin”.