MENIU

La un pas de tragedie. Trei tineri din Timiș, răniți grav în timp ce se plimbau cu ATV-ul la munte

Sursa foto: Realitatea de Timiș

Pentru trei tineri din județul Timiș, plimbarea pe timpul nopții cu ATV-ul a avut urmări grave. Lipsa experienței, nerespectarea numărului de pasageri și neadaptarea vitezei au făcut ca plimbarea să se încheie într-un mod nefericit, potrivit realitateadetimis.net.

O patrulă de jandarmi montan a observat pe drumul către Crucea Eroilor din stațiunea Muntele Mic un grup de persoane care se aflau pe partea carosabilă. La sosirea jandarmilor la fața locului, un medic și o asistentă care făceau parte din grupul de prieteni al tinerilor acordau primul ajutor, reușind să stabilizeze victimele.

La fața locului au fost solicitate trei ambulanțe pentru a transporta victimele la unitatea de primiri urgențe.
Conducătorul ATV-ului, un tânăr în vârstă de 18 ani, a pierdut controlul autovehiculului, ieșind de pe partea carosabilă și răsturnându-se în rigola de pe marginea drumului.

„Din primele informații, conducătorul și una dintre tinerele care se aflau pe ATV au suferit leziuni ale coloanei, iar cea de-a treia persoană s-a ales doar cu leziuni minore. În această perioadă a concediilor tot mai mulți tineri aleg să-și petreacă timpul liber folosind ATV-uri sau motociclete de enduro, fără echipament adecvat și fără să adopte o conduită preventivă, însă, atunci când conduci astfel de autovehicule nu este vorba doar de plăcere, este nevoie de responsabilitate și de conștientizare a pericolelor ce pot apărea pe timpul deplasării“, informează jandarmii.

Mai multe articole despre:
timis victime accident timis atv plimbare atv