MENIU

Klaus Iohannis se află în Germania, în plin scandal legat de revocarea șefei DNA

Klaus Iohannis pleacă în Germania, în plin scandal legat de revocarea șefei DNA

În plin scandal legat de revocarea șefei DNA, Klaus Iohannis a plecat în Germania, ca să primească un premiu de 10.000 de euro, pentru promovarea valorilor democratice. 

Administrația Prezidențială anunță că ceremonia va avea loc sâmbătă, la Palatul Regal din Munchen, iar șeful statului va dona banii unei fundații care ajută copiii diagnosticați cu autism și sindromul Down.

Care e "glonţul de aur" al lui Iohannis în războiul cu CCR

Klaus Iohannis a decernat, vineri, Ordinul Naţional "Steaua României" preşedintelui Parlamentului Bavarez. Barbara Stamm a fost decorată în semn de apreciere pentru activitatea sa politică și pentru proiectele umanitare desfăşurate în România.

Oficialul german a pus bazele unei asociații care a ajutat copii și femei în situații vulnerabile din șapte județe. 

Klaus Iohannis se află în Germania, în plin scandal legat de revocarea șefei DNA

Deciziile Curţii Constituţionale sunt obligatorii. Însă, legea nu prevede nicio sancţiune în cazul în care nu sunt puse în practică. Deci, nici în cazul recent în care preşedintele ţării n-ar ţine cont de ce i-a cerut imperativ CCR.

Au trecut două zile de când Curtea Constituţională i-a impus lui Klaus Iohannis să o revoce pe Laura Codruţa Kovesi, iar de la Palatul Cotroceni nicio reacţie. PSD insistă că decizia trebuie respectată.

Dezvăluire halucinantă! Cum ar încerca Liviu Dragnea să-i intre în grații lui Viktor Orban

Mai multe articole despre:
Germania preşedinte Klaus Iohannis