MENIU

Jupiter retrograd în 2024. 3 semne zodiacale sunt cele mai afectate

Jupiter retrograd în 2024. 3 semne zodiacale sunt cele mai afectate

Jupiter retrograd în 2024 începe pe 9 octombrie și se termină pe 4 februarie 2025. Jupiter, planeta norocului, pare să se întoarcă din perspectiva noastră. Această planet lasă loc expansiunii, dar și iluziilor.

Jupiter retrograd este un moment în care sentimentele de optimism sunt testate constant. Trebuie să depui mult mai mult efort pentru a găsi extinderea, mai degrabă decât să lași problemele la voia întâmplării. Jupiter este considerată planeta norocului. Retrogradele ne atrag în interior, căutând validare internă în loc de câștig extern.

Jupiter retrograd în 2024

Jupiter retrograd începe pe 4 octombrie. Acest Jupiter are loc în tărâmul Gemenilor. Acest semn de aer este dualist, văzând întotdeauna circumstanțele dintr-o lentilă cu mai multe fațete.

Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Cine sunt nativii care lasă trecutul în spate

S-ar putea să fim mult mai indeciși și nesiguri sau copleșiți de situații în timpul acestei perioade. Pentru a evita suprastimularea, trebuie să învățăm să fim mai responsabili. Trei semne zodiacale vor fi influențate puternic de Jupiter retrograd în 2024.

Aceste semne zodiacale trebuie să învețe să fie mult mai atente la semnele pe care le primesc de la Univers. Deși nativii sunt obișnuiți cu mercur retrograd, ei vor învăța mai multe despre Jupier.

Planeta norocului și a abundenței îți va schimba mișcarea în perioada următoare, dar zodiile nu trebuie să-și piardă speranța cu privire la viitorul lor. Este o perioadă de bun augur pentru nativii care știu cum să privească fiecare zi ca pe o oportunitate de a evolua pe toate planurile. Află ce îți rezervă astrele, în funcție de zodia în care te-ai născut. Vezi dacă te numeri printre nativii afectați în această perioadă.

Dieta astrologică pentru toate zodiile. Puteți scăpa de kilogramele în plus cu ajutorul acesteia

Gemeni

Gemenilor li se cere să încetinească ritmul pe măsură ce Jupiter începe retrograd, fiind cel mai afectat semn zodiacal. Prin urmare, Gemenii trebuie să-și amintească că drumul lor general de viață necesită introspecție.

Cu toate acestea, nu este nimic de care să ne temem, deoarece încă avem de-a face cu planta norocului. Gemenii trebuie să învețe să se bazeze mai mult pe forțele proprii.

6 afirmații care atrag dragostea în viața ta, în funcție de zodie

Fecioară

Fecioarele vor observa schimbări notabile în viața lor profesională. Totul se va întâmpla pe măsură ce Jupiter va avea loc retrograd.

Acest semn de pământ, Fecioara, va fi mult mai practic și responsabil. Fecioarele vor trebui să rămână deschise la oportunități și să privească înainte.

Citește continuarea aici

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2024. Zodiile vor avea parte de surprize pe plan personal

Mai multe articole despre:
jupiter retrograd zodii