MENIU

Jandarm din Timiș, bătut de două femei, într-un club de manele

Jandarm din Timiș, bătut de două femei, într-un club de manele

Un jandarm a fost bătut de către două femei, în județul Timiș. Grozăvia a avut loc într-un club de manele din Lugoj, unde bărbatul a vrut să se distreze. Cheful s-a terminat la spital, după ce a fost snopit în bătaie de către două cliente ale localului.

Angajatul Ministerului de Interne se afla în timpul liber în club și, din motive rămase încă necunoscute, a intrat în conflict cele două femei. Mai mulți martori au susținut că jandarmul a fost lovit cu o sticlă în cap, iar mai apoi, când a vrut să meargă la spital, înainte să se urce într-un taxi, a mai fost lovit, tot în cap, cu o scândură, scrie Lugojinfo.ro.

Deși martorii susțineau că a avut un conflict cu patroana clubului, mai apoi s-a stabilit că femeia a fost implicată în alt incident, cu câteva ore în urmă. Bărbatul bătut de cele două cliente a ajuns la spital plin de sânge, fiind preluat de medici. Jandarmului i s-au acordat primele îngrijiri medicale și i-au fost cusute rănile.

Polițiștii au ajuns și ei la spital și au audiat mai multe persoane, pe marginea acestui incident fiind deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.