MENIU

Ipoteze-șoc, după tentativa de asasinare a lui Trump. Rămân multe semne de întrebare. Un membru al Partidului Republican, vorbește despre întregul incident VIDEO

Donald Trump a fost împușcat, dar a supreviețuit și este pe cai mari / Foto: Profi Media

Rămân multe semne de întrebare după tentativa de asasinat din SUA. Un reprezentant al partidului lui Trump a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea PLUS despre întregul incident, dar și despre suspiciunile care există legat de implicarea democraților în orchestrarea incidentului.

„Va fi istorie”, a transmis republicanul Randy Yaloz, care a confirmat că atacul îi crește șansele fostului președinte în alegeri. După ora 15, republicanii se reunesc la convenția în care îl vor desemna pe Donald Trump drept candidat al partidului, la doar o zi după ce glonțul i-a trecut pe lângă ureche. 

 Acum trebuie să ne întrebăm cum a putut securitatea să lase un astfel de incident să se întâmple. FBI tocmai a transmis că ei cred că a fost vorba despre un atac de „lup singuratic”. Ceea ce este foarte ciudat și rămân multe întrebări este că atunci când reporterii și toată lumea au căutat identitatea atacatorului ieri pe platformele de socializare nu au reușit să găsească nimic. Internetul este aproape gol și nu poți găsi nicio informație despre acest tânăr de 20 de ani care dintr-o dată apare și organizează o tentativă de asasinat aproape reușită. E nevoie de mult timp, de gândire, de noroc... Și, foarte ciudat, cum a putut un tânăr care căra o armă de asalt pe acoperișul unei clădiri să aibă timp să pregătească un astfel de atac fără să fie văzut, chestionat de poliție? Din nou, fie este un eșec major de securitate, fie un eșec intenționat de securitate. 

De ce ar vrea cineva să îl ucidă pe președintele Trump? Are mulți inamici. Media mainstream, democrații, toți au încercat să îl tragă în jos cu procese, au încercat să îl tragă în jos juridic, civil, în orice fel au putut. Au eșuat. Ce este foarte șocant pentru noi, ca americani, este luarea de poziție a lui Joe Biden când a spus că „Voi reuși să îl înving pe domnul Trump. Nu uitați, îl vom pune o țintă pe domnul Trump.” Vă dați seama ce înseamnă asta? Și asta este exact ce s-a întâmplat 6 zile mai târziu. Un lunetist a pus o țintă pe Trump, l-a ratat la limită și l-a rănit la ureche și din păcate a omorât un tată cu doi copii și o soție și alte două victime au fost rănite. Mulți oameni cred că Trump va câștiga alegerile. Prin tentativa de asasinat, Trump a devenit o figură reprezentativă pentru lupta pentru libertate. Cred că de ieri America s-a schimbat, lumea noastră s-a schimbat. Va fi lumea dinainte de asasinatul lui Donald Trump și lumea de după. Va fi ca asasinatul lui Kennedy, încă vorbim despre el aproape 55-60 de ani mai târziu. Este istorie, va fi istorie, a scindat America”,  declarat pentru Realitatea, Randy Yaloz.