MENIU

Demisie Ioana Mihăilă | Fostul ministru al Sănătății a abandonat USR-ul lui Drulă pentru REPER-ul lui Cioloș

Ioana Mihaila si Vlad Voiculescu (Inquam)

Fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, a demisionat din USR pentru a i se alătura lui Dacian Cioloș în partidul REPER. Anunțul a fost făcut chiar de Mihăilă, care a afirmat că va activa în noua formațiune cu speranța elaborării unor politici de sănătate modernă. Ioana Mihăilă este o apropiată a fostului ministru USR al Sănătății, Vlad Voiculescu. 

”Dr. Ioana Mihăilă, medic primar endocrinolog și Ministră a Sănătății în 2021, se alătură REPER.

“Mă alătur REPER cu speranța că vom reuși să construim împreună o platformă în care politicile de sănătate să poată fi dezbătute, în care profesioniștii din domenii diferite să poată să contribuie pentru alinierea serviciilor medicale românești la aceleași standarde de calitate cu cele europene”, a declarat Ioana Mihăilă.

Bun venit, Ioana!”, anunță cei de la REPER.

Ioana Mihăilă, mâna dreaptă a lui Vlad Voiculescu

Ioana Mihăilă a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății în perioada 1 februarie - 21 aprilie 2021, cât timp a fost ministru Vlad Voiculescu. Din 21 aprilie, în urma revocării lui Vlad Voiculescu, Mihăilă a preluat conducerea ministerului. Pe 8 septembrie, pe fondul retragerii USR Plus de la Guvernare, Mihăilă a demisionat.