MENIU

Întâlnire Putin-Kadîrov - Detaliul ciudat care s-a putut vedea pe hârtiile liderului cecen

Intalnire Putin-Kadirov

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a fost primit la Kremlin de către Vladimir Putin. Acesta a citit un mesaj de pe hârtiile pe care le avea la el, iar jurnaliștii au observat un detaliu ciudat.

Ramzan Kadîrov, un aliat al lui Vladimir Putin și un susținător al războiului din Ucraina, a fost primit la Kremlin de președintele rus. Liderul cecen a cerut voie să se laude „puțin” și i-a promis lui Putin că cecenii din Ucraina vor ajuta Moscova „să lupte până la un final victorios”. 

Specialiștii care monitorizează presa rusă au remarcat că atunci când liderul cecen începe să citească de pe notițele pregătite, pare că întâmpină dificultăți în ceea ce privește pronunția în limba rusă, iar dimensiunea scrisului de pe hârtii este considerabilă. El a prezentat câteva din realizările Ceceniei în 2022, printre care construcția de drumuri și de locuințe. 

"Cum stau lucrurile în Republica Cecenă? În republica noastră, totul este foarte bine. Asta datorită dumneavoastră. Datorită poporului cecen. Dacă îmi veți permite, aș dori să mă laud puțin.", a spus Kadîrov.

 

Mai multe articole despre:
vladimir putin kadirov