MENIU

Frații Tate rămân după GRATII - Milionarii acuzați de trafic de persoane și viol au cerut să fie eliberați pentru că au copii

Curtea de Apel București a decis ca frații acuzați de trafic de persoane și viol să rămână în spatele gratiilor. Deși sunt acuzați că au violat și torturat tinere, Andrew și Tristan Tate au cerut să fie eliberați pentru că au mai mulți copii și trebuie să aibă grijă de ei. Convertit la islam, Andrew Tate s-a prezentat la Curtea de Apel ținând în mână Coranul. 

Frații Tate au primit astăzi sentința din partea judecătorilor din cadrul Curții de Apel București. Aceștia vor rămâne în arest, după ce judecătorii le-au respins toate contestațiile formulate de avocați.

Cei doi fraţi, Andrew și Tristan Tate, au fost aduşi la instanţă cu duba, încătuşaţi. Tristan le-a zâmbit şi le-a făcut cu mâna jurnaliştilor, în timp ce fratele lui, Andrew, ţinea în mână un Coran. Cei doi le-au cerut judecătorilor să fie eliberați pe motiv că ar avea de crescut copiii pe care îi au în România cu mai multe femei. 

La tribunal, au fost aduse și fosta poliţistă Luana Radu și Georgiana Naghel, presupusa iubită a lui Andrew Tate. Cei patru au fost arestați pe 29 decembrie după un raid la casa fraților. Toți sunt acuzați că au recrutat și traficat tinere pentru pornografie. Tinerele erau recrutate prin metoda Lover Boy, iar apoi erau sechestrate și bătute dacă nu munceau. Mai mult, cei doi frați sunt acuzați și de viol. Ei neagă toate acuzaţiile și au contestat mandatul de arestare.

Între timp, apar noi detalii și despre alți apropiați ai fraților Tate. Femeia care avea acces la milioanele din conturile firmelor controlate de Andrew și Tristan este vizată într-o anchetă a Poliției, după ce a fost reclamată că și-ar fi bătut vecinii. În plus, pe numele acesteia ar exista și o reclamație la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov. Femeia ar fi avut mai multe certuri cu vecinii săi, cărora le reproșa faptul că fac gălăgie.