MENIU

Înmormântarea românului mort în Congo, amânată. Trupul neînsuflețit al lui Petru NU a fost adus în țară

Înmormântarea românului mort în Congo, amânată. Trupul neînsuflețit al lui Petru NU a fost adus în țară

Agonia din familia lui Petru, românul ucis în Congo, se prelungește! Cei dragi au fost nevoiți să anuleze înmormântarea tânărului de 23 de ani. Băiatul trebuia să fie condus pe ultimul drum, însă, acest lucru nu s-a mai întâmplat deoarece compania aeriană care ar fi trebuit să îi aducă sicriul în țară a anulat zborul. 

Trupul neînsuflețit al tânărului ucis în Congo ar fi trebuit să fie adus la Iași pe 3 iulie, iar părinții lui organizaseră deja funeraliile, care trebuiau să aibă loc astăzi. Compania aeriană care trebuia să îi aducă sicriul în țară a anulat însă zborul.

Horațiu Potra, șeful companiei de securitate care l-a recrutat pe Cosmin Petru pentru misiunea din Congo, a spus că face tot posibil pentru a-l repatria pe tânăr.

„Încă nu avem nicio dată exactă înaintată de altă companie aeriană, încercăm în weekend, dar nu știm dacă reușim. Din păcate, nu depinde doar de noi”, a spus Potra.

Petru a decis să plece în zona de conflict din Africa pentru a strânge bani ca să își renoveze apartamentul. Acesta intenționa și să se însoare cu iubita lui însă a fost ucis într-un atac cu rachetă inițiat de rebelii M23, susținuți de armata rwandeză.

Răsturnare de situație în cazul românului ucis în Congo: Bărbatul ar fi fost urmărit - moartea sa, plănuită?

Mai multe articole despre:
tanar mort congo