MENIU

Incident șocant, în Parlamentul României: tânără prinsă cu DROGURI. Venise la un interviu de angajare - SURSE

Încă un incident șocant în Parlamentul României: o tânără a fost prinsă cu droguri. Femeia intenționa să se prezinte la un interviu de angajare.

UPDATE: "Confirmam ca astazi, 17 mai, la punctul de acces A3S2 din Palatul Parlamentului s-a prezentat o persoana care a fost oprita, suspectandu-se ca detinea substante interzise. Aceasta nu a trecut de punctul de control si, conform procedurilor legale, a fost condusa la Sectia 17 de Politie", a anunțat Poliția.

În jurul orelor 11.15, la intrarea A3S2 de la Camera Deputaților s-a prezentat o tânără care a declarat faptul că dorește să depună un dosar de angajare. 

În momentul în care lucrătorii de la SPP i-au cerut să facă controlul antiterorist, aceasta s-a panicat, s-a deplasat către ieșire și a aruncat în coșul de gunoi un pachet de țigări.

Ulterior, lucrătorii de la SPP au ridicat pachetul de țigări aruncat de aceasta și au constatat că în interiorul acestuia se afla o țigară confecționată manual. 

Întrebată fiind despre cele întâmplate, aceasta a declarat că a aruncat pachetul de țigări pentru că s-a panicat iar țigară din interior i-a fost dată de către o prietenă la o petrecere. 

Tânăra a fost preluată de către lucrătorii Secție 17 Polițieîn vederea continuării cercetărilor.

Mai multe articole despre:
droguri droguri parlament