MENIU

Impact violent între un camion și un autoturism, pe un drum din județul Suceava. O persoană a murit şi alte 3 au fost rănite

Accident Suceava/ ISU Suceava

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui accident rutier produs, joi, pe raza localităţii Vadu Moldovei din judeţul Suceava.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), în accident au fost implicate un camion şi un autoturism. Trei dintre victime se aflau în autoturism şi una în camion. Unul dintre pasagerii din autoturism a rămas încarcerat, fiind găsit în stare de inconştienţă.

Accident cumplit între 2 TIR-uri. Autoritățile au intervenit de urgență la fața locului

"Din nefericire, victima inconştientă are leziuni incompatibile cu viaţa. Cadrele medicale au declarat decesul. Celelalte trei victime sunt conştiente şi cooperante, dar cu diferite traumatisme", precizează oficialii ISU Suceava.

La faţa locului au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că traficul pe DN 2 se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor, valorile de trafic fiind în creştere. Se estimează reluarea circulaţiei în jurul orei 14:30.