MENIU

Horoscopul zilei, joi, 10 octombrie 2024. Zi bună pentru a schimba planurile care nu funcționează. Trei zodii vor fi răsfățatele astrelor

Horoscopul zilei, joi, 10 octombrie 2024

În această zi de joi, 10 octombrie 2024, astrele ne îndeamnă să ne reevaluăm planurile și să facem ajustările necesare acolo unde lucrurile nu decurg conform așteptărilor. Este un moment prielnic pentru reflecție și schimbare, oferindu-ne oportunitatea de a renunța la ceea ce nu mai servește scopurilor noastre. Trei zodii vor experimenta o influență deosebită din partea astrelor, beneficiind de energii pozitive care le vor sprijini în demersurile lor. 

Octombrie continuă într-un sens pozitiv, în horoscopul zilei de mâine, 10 octombrie 2024, Luna fiind situată în primul pătrar în zodia Capricorn. Prilejul e bun pentru a aduce schimbări planurilor care nu funcționau sau a le modifica traiectoria, dar și pentru o atitudine mai disciplinată și mai practică.

Tot mâine, Luna în Capricorn se situează într-un sextil cu Venus în Scorpion. Farmecul personal, dublat de un spirit al dreptății, îți va aduce mulți aliați de partea ta.

Berbec

E timpul pentru o revizie de ultim semestru a obiectivelor tale: nu neapărat o activitate care să surâdă unui Berbec războinic. Nu cumva în ultima vreme ai impus un ritm prea alert, uitând să mai apeși și pe frână? Dacă viteza ta e una care ar da peste cap radarele, ia-o puțin mai încet. Nu te gonește nimeni de la spate și nu are rost să îți asumi obiective inumane.

Taur

Cu Luna în primul pătrar, se anunță un prilej bun pentru a scana cu acuratețe împrejurimile tale. Iar dacă tot ești acolo și tot faci ordine în mediul tău, de ce nu ai analiza puțin și scutul de emoții în spatele căruia te-ai ascuns? Mai și trăiește puțin, asumându-ți un risc în sfera amoroasă sau cu un vis. Dacă nu o faci tu, vei fi împins/ă de la spate de alții.

Gemeni

Uneori, prea multă ferocitate strică. Da, e minunat să ai ambiții și e extraordinar să le urmărești cu tenacitatea unui vânător din savană, dar intensitatea ta poate sfârși prin a-ți îndepărta aliații. Dacă simți că ceilalți caută cu disperare o cale de scăpare de câte ori aduci vorba despre un obiectiv al tău, poate că ideea e să îți mai domolești puțin pornirile.

Ce trebuie să faci ca să fii fericită, în funcție de zodia ta

Rac

Uneori, în relații e nevoie de muncă mai susținută decât în carieră și tu o știi mai bine ca oricine. Dacă comportamentul unei persoane iubite devine supărător, nu mai înghesui „sub covor” aceste aspecte tensionate, sperând că vor dispărea de la sine. Când te-a ajutat pe tine sau pe oricine altcineva politica struțului? Pe de altă parte, o discuție sinceră – dar în care să nu acuzi – va fi de mare ajutor.

Leu

Obiectivele de sănătate, la control! Glumim, desigur, dar Luna în Capricorn în primul pătrar e minunată pentru a te mai îngriji și de starea ta de bine. Fă-o însă cu plăcere, alegând o nouă sală sau decizând să începi să pregătești rețete inspirate de Chefii tăi preferați. Poate găsești și un partener de exerciții sau de dietă, căci în doi totul se face mai ușor. Motivați-vă reciproc.

Fecioară

Nu mai găsești margarete cărora să le smulgi petalele ca să te întrebi dacă te iubește sau nu? Ai nevoie de o abordare sinceră, așa că ia-ți inima în dinți și găsește echilibrul în iubire aflând cu adevărat care e poziția partenerului. Pe de altă parte, dacă ești single, Luna în Capricorn în casa parteneriatelor tale te poate invita la o întâlnire amoroasă cu cineva extrem de promițător.

Horoscop special: 11 octombrie – 19 noiembrie 2024 Pluto intră în Capricorn și pune punct unui capitol din viața noastră

Balanță

Sub această Lună în Capricorn atât de echilibratoare, pe tine te interesează mai mult ca oricând spațiul domestic. Cum îl poți face să se simtă mai cozy și mai plăcut, te întreabă astrele? Vorbim atât despre birou, dar și despre living sau dormitor. O pătură moale, cu un colorit plăcut, sau o vază nouă pe care să o ții tot timpul plină de flori sunt idei sublime.

Scorpion

Cum te conectezi cu ceilalți, e întrebarea pe care ți-o adresează acum astrele? Cu Luna în Capricorn în primul pătrar în a treia ta casă, ceea ce spui – sau nu spui – contează extrem de mult. Ai tendința, de multe ori, să apelezi la o abordare mult prea practică, când ar fi mult mai util să te apropii emoțional de persoana în cauză. Adoptă misiunea de a te conecta mai mult!

Săgetător

Fă-ți curaj și aruncă un ochi în portofel sau analizează extrasul tău de cont, căci Luna în Capricorn promite să strălucească blândă lângă tine, oferindu-ți tot sprijinul, spun astrologii DivaHair. Nu trebuie să apelezi la măsuri radicale, cum ar fi să-ți amanetezi bijuteriile sau să te apuci să închiriezi dormitorul tău liber, dar poți aplica măsuri simple de economisire. Lista cu care pleci la supermarket: cât de tare o „respecți”?

Portalul 10/10 deschide calea unui nou început. Care este șansa ta, conform numerologiei

Capricorn

Sacrificiul de sine rimează cu zodia Capricorn, însă mâine e clar că ar trebui să adopți o altă politică. Evită să alergi în ajutorul cuiva apropiat pentru că te doare sufletul să îl vezi cum se zbate. Evident că nu trebuie să-l lași singur la greu, dar mai degrabă indică-i soluția și permite-i să crească lăsându-l să depună pe cont propriu eforturile necesare. Așa faci bine pentru amândoi.

Vărsător

Horoscopul de mâine îți cere să faci curățenie în jurul tău. Dacă trăiești într-un spațiu aglomerat, cum te aștepți să funcționezi clar și limpede pe plan mental? Să nu crezi că te îndemnăm să arunci tot, căci știi cum se spune, gunoiul unuia e comoara altuia. Dacă lucrurile tale se află în stare de funcționare interesează-te dacă nu le vor alții sau dacă nu cumva le poți dona.

Pești

Grupurile sunt sprijinite acum de Luna în Capricorn, dar nu uita că tematica acestui eveniment astral e echilibrul. Așadar, asigură-te că ai timp pentru toți și mai ales pentru prietenii vechi, care se prea poate să se fi simțit dați la o parte în ultima perioadă. Poți să organizezi o reunire a grupurilor, dar chiar și așa axează-te pe oamenii cu care întreții legături trainice și îndelungate.

Ce trebuie să faci pentru a avea noroc la bani, în funcție de zodie