MENIU

Horoscop de weekend 26-27 Mai 2018: Zodia care o să primească vești importante

Horoscop de weekend 26-27 Mai 2018: Weekendul nativilor Rac le aduce un sentiment de satisfacție, nativii Balanță vor încerca o schimbare de comportament, iar nativii Săgetător primesc vești importante. Află ce ți-au rezervat astrele în acest weekend!

Horoscop de weekend 26-27 Mai 2018: BERBEC

În acest weekend, vei da startul distracției. Duminică, vei aștepta o rudă îndepărtată, însă este posibil ca această vizită să fie amânată.

Horoscop de weekend 26-27 Mai 2018: TAUR

Sâmbătă îți vei exprima nemulțumirea față de unele reacții sau chiar comportamentul partenerului de viață. Duminică este posibil să ai nevoie de o mână de ajutor în legătură cu un proiect sau pregătirea pentru un examen.

Horoscop de weekend 26-27 Mai 2018: GEMENI

Dificultatea de a lua mai repede unele decizii poate genera conflicte în jurul tău. Sâmbătă, îți vei respecta o promisiune față de un membru al familiei, deși pentru acest lucru vei renunța la timpul liber.

Horoscop de weekend 26-27 Mai 2018: RAC

Se pare că, în acest weekend, viața sentimentală începe să se îmbunătățească. Vei primi bucuros orice posibilă relație, căci sentimentul de singurătate începe să devină tot mai accentuat.

Horoscop de weekend 26-27 Mai 2018: LEU

Planurile pentru weekend nu îl includ și pe partenerul de viață, iar acest lucru va genera discuții contradictorii. În ciuda acestora, duminică va fi o zi specială și vei fi impresionat de o surpriză.

Horoscop de weekend 26-27 Mai 2018: FECIOARĂ

Sâmbătă dimineață descoperi cu uimire că membrii familiei au planuri separate, care nu te includ, astfel că ești nevoit să îți planifici singur acest weekend.

Horoscop de weekend 26-27 Mai 2018: BALANȚĂ

Deși nu îți este pe plac să recunoști propriile greșeli, vei încerca o schimbare în acest sens. Duminică sunt șanse mari să primeşti un apel în legătură cu un interviu de angajare.

Horoscop de weekend 26-27 Mai 2018: SCORPION

În acest weekend, vei profita de timpul liber pentru a accepta unele invitații în oraș pe care le-ai tot amânat. O discuție purtată cu un apropiat va fi o ocazie perfectă pentru tine deoarece vei primi un sfat.

Horoscop de weekend 26-27 Mai 2018: SĂGETĂTOR

Weekendul acesta începe cu o veste importantă în legătură cu un document, act de care ai nevoie. Duminică vei reuși, din diferite activități, să faci surse de un venit în plus. 

Horoscop de weekend 26-27 Mai 2018: CAPRICORN

Ideile tale ingenioase sunt întotdeauna apreciate de către cei din jur. În acest weekend, prezența ta va fi solicitată pentru rezolvarea unei probleme financiare.

Horoscop de weekend 26-27 Mai 2018: VĂRSĂTOR

Deși timpul nu poate da înapoi, în acest weekend vei încerca să repari măcar pe jumătate greșelile făcute. Sâmbătă, o veste îți va aduce zâmbetul pe buze.

Horoscop de weekend 26-27 Mai 2018: PEȘTI

Atât sâmbătă, cât și duminică, vei prelua inițiativă și vei începe primul pas spre împăcare cu o cunoștință mai veche. 

sursă: yve.ro