MENIU

HOROSCOP. Care sunt cei mai PUTERNICI 4 ANI în care te puteai naște, conform astrologiei?

Care sunt cei mai PUTERNICI 4 ANI în care te puteai naște. Foto/Profimedia

Unii ani vor fi mai puternici decât alții, iar cei născuți în acești ani au o misiune specială în viață.De exemplu, în 2024, Pluto a schimbat semnele pentru prima dată în 16 ani, pornind de la o generație complet nouă. 

Anii puternici de naștere și darurile și provocările pe care le prezintă. Concentrarea asupra vremurilor deosebit de puternice din anii ’80 și ’90 – care au fost ani foarte importanți din punct de vedere astrologic

Cei mai puternici ani care se nasc, conform astrologiei

1988 – 1990

Ceea ce face această perioadă specială este stelliumul în Capricorn din acest timp, format din planetele exterioare Saturn, Uranus și Neptun. Aceasta a creat o micro-generație de reformatori și creatori de tendințe. A fost într-adevăr reprezentativ pentru dezmembrarea vechilor structuri autoritare din lume și mișcarea către sisteme globalizate, ca exemplu căderea Zidului Berlinului.

Acei nativi cu această concentrare de planete în Capricorn sunt perfecționiști cu voință puternică și nu genul care să se predea. Sunt harnici atunci când vine vorba de a se apropia de obiectivele lor. Deși s-ar putea să fie mai mult pe latura practică, totuși pot reuși să viseze mare. Disciplina este asociată cu cei născuți în această eră, diferit de generația lui Uranus și Saturn la nativii Săgetător care a urmat.

Cei cu Saturn, Uranus și Neptun în Capricorn în harta natală sunt mai restrictivi, dar expansivi, deoarece caută schimbarea pentru îmbunătățirea colectivului. S-ar putea să simtă o contradicție, dar la sfârșitul zilei, ei știu că au nevoie de un echilibru al ambelor pentru a se simți confortabil și pentru a se angaja în scopul lor pentru ca visele lor să-și ia zborul.

1993

În 1993, Uranus și Neptun erau în conjuncție, un tranzit despre care s-a remarcat că are loc doar o dată la 170 de ani. Reprezintă o schimbare culturală semnificativă pentru umanitate, nu doar la acel moment, ci și prin oamenii care s-au născut în acea epocă.

Uranus este planeta inovației, iar Neptun este legat de vise, mistere și conexiuni spirituale. Celor născuți în această perioadă le va fi mai ușor să socializeze și pot avea o nevoie puternică de a interacționa cu ceilalți. Neptun este conducătorul modern al Peștilor, care este, de asemenea, sinonim cu abilitățile psihice și compasiunea profundă.

Neptun și Uranus se aflau în Capricorn în acest moment, în timp ce Saturn era în Vărsător. Atât Saturn, cât și Uranus îl conduc împreună pe Vărsător, făcând această conjuncție destul de puternică, deoarece a fost alimentată de calitățile unice și de energia inovatoare pe care Vărsătorul le aduce colectivului. Desigur, internetul este exemplul perfect de conectivitate, unitate și de învățare a înțelegerii colectivului.

Cei cu acest plasament și născuți în această perioadă sunt mult mai concentrați pe eforturile umanitare care îi ajută pe cei defavorizați și se concentrează pe oprirea figurilor de autoritate care nu își folosesc puterea pentru bine. Această generație va fi cea care poate pleda pentru schimbări sociale pentru îmbunătățirea societății prin tehnologie și colaborările lor sociale, așa cum începem să vedem astăzi.

SURSA

Mai multe articole despre:
astrologie ani nastere horoscop astrologic