MENIU

Hollywood în stare de șoc! A murit o mare speranță, la doar 23 de ani, fără să se știe cauza

Daniel Mickelson 1997 - 2021

Doliu la Hollywood! A murit actorul Daniel Mickelson, considerat o mare speranță în Cetatea Filmului. Vestea morții actorului de 23 de ani a căzut ca un fulger, pentru că sora ei nu a oferit niciun detaliu. Mickelson era cunoscut din serialul „Mani” și în filmul horror „The Killer Clown Meets the Candy Man". 

Daniel Mickelson era într-o excursie în Hawaii, alături de iubita sa. Starul a și postat imagini pe rețelele de socializare și tot părea să fie cât se poate de bine. Momentan nu se cunosc detalii privind cauza morțiicu privire la ce anume i-ar fi putut cauza moartea.

Mai mulți copii de vedete, precum fiul lui Arnold Schwarzenegger sau fiicele lui Kate Moss și Cindy Crawford, au reacționat la aflarea veștii îngrozitoare.

Cel mai emoționat a fost mesajul celei din urmă. "Aș vrea să stau pe podeaua din baie, singurul loc în care aveam semnal WiFi, pentru a nu rata niciun apel de la tine. Îți mulțumesc că ai adus atâtea zâmbete și bucurii în lume. Nimic nu va mai fi la fel fără tine. Te iubesc, Daniel', a transmis Kaia Gerber, fiica supemodelului Cindy Crawford, potrivit The Mirror

Moartea lui Mickelson a fost comparată, în primul rând din cauza vârstei fragede, cu dispariția altor staruri hollywoodiene precum James Dean sau River Phoenix, fratele lui Joaquin Phoenix.