MENIU

Google îți STRICĂ DISTRACȚIA. Cum te împiedică să PIRATEZI

După cea mai recentă schimbare a regulilor de indexare de conţinut online, Google se pare că nu vă va mai oferi acces nestingherit către filme piratate.

La nivel global se duce o luptă acerbă împotriva pirateriei online. Cu toate acestea, pentru mult timp,Google a fost considerat capul răutăţilor. Nu de alta, dar era suficient să introduci numele celui mai recent hit de la Hollywood urmat de cuvintele free download şi erai întâmpinat de o varietate de opţiuni, multe dintre ele ilegale.

Situaţia se pare că s-a schimbat semnificativ de aproximativ o săptămână. După ce au fost implementate noi criterii de indexare a paginilor web, site-urile cu filme piratate au avut de suferit. Google a avut din totdeauna un algoritm pentru îndepărtarea link-urilor marcate de DMCA – Digital Millenium Copyright Act, dar doar după ultimul update a început să facă masiv victime.

Cei de la SearchMetrics, printr-un studiu independent, au asociat nişte cifre noii performanţe Google şi acestea arată foarte bine pentru casele de discuri şi studiourile de film. Aparent, unele site-uri au înregistrat o scădere şi de 98% în expunerea printre rezultatele la căutare. A fost creat şi un top 30 al...

Află care sunt site-urile pe care nu le vei mai găsi în Google







Mai multe articole despre:
google piraterie