MENIU

Gesturile prin care partenerul îți demonstrează că nu ești doar o aventură. Dacă face asta înseamnă că vrea o relație serioasă

Gesturile prin care partenerul îți demonstrează că nu ești doar o aventură. Dacă face asta înseamnă că vrea o relație serioasă cu tine.

Semne că te vrea în viața lui, dar nu spune lucrul acesta. Iată cum îți dai seama când un bărbat este interesat de tine, deși nu își exprimă sentimentele.

Bărbații reacționează diferit față de femei, atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor. În majoritatea cazurilor ei preferă să-ți demonstreze decât să-ți spună ce simt.

Iată câteva semne că te vrea și care arată clar că un bărbat dorește o relație serioasă, deși nu-și exprimă deschis sentimentele față de tine.

Cele mai compatibile zodii în iubire. Tu cum te înțelegi cu partenerul tău?

Vrea să te prezinte familiei sale

Acesta este un pas important, deși formal. Să-i cunoști rudele este un factor important pentru un bărbat. Acest lucru înseamnă că are planuri serioase cu tine, că se mândrește cu tine și este încântat să te prezinte celor apropiați lui. Dacă ar considera că nu meriți pe deplin acest lucru, ar evita să te prexinte familiei lui. Așadar este de bun augur atunci când un bărbat va alege să te prezinte familiei lui.

Îți propune să locuiți împreună

Dacă îți face o astfel de propunere, înseamnă că este pregătit să-ți asume anumite responsabilități, ba mai mult, consideră că ești demnă de o relație cu el. Și faptul că ți-a dat cheile de la apartamentul său, este , de asemenea, un semn promițător. Nu ar face acest lucru, dacă nu ar vedea în relația voastră ceva promițător.

Are grijă de tine

Are grijă de tine și se gândește să-ți fie bine, să te știe cât mai mult timp aproape. Face planuri comune și este atent ca și tu să-i împărtășești dorințele. Doar un bărbat care te iubește cu adevărat va face planuri comune.

Te respectă

Un bărbat care are planuri serioase cu tine te va respecta. Nu va încerca să-ți submineze autoritatea și nici nu va fi centrat doar pe propia-i persoană. De asemenea, nu va folosi cuvinte abuzive și nu va vorbi despre alte femei, arătându-ți cât succes ar putea el să aibă. Dacă are sentimente sincere, va vorbi despre tine, despre voi și despre faptul că prezența ta îi este suficientă pentru a-l face fericit.

Cum trebuie să fie femeia ideală, în ochii unui bărbat. Ce spun psihologii

Te privește pe ascuns

Când un bărbat este îndrăgostit de o femeie va face orice ca să petreacă timp în compania acesteia. Te va privi atent și îndelung, admirându-te. De obicei, o persoană îndrăgostită nici nu își dă seama că rămâne cu ochii ațințiți la persoana dragă privind-o și admirând-o. Iar acest lucru poate fi observat în privirea lui. Ce declarație de dragoste mai frumoasă poate exista decît acea privire care transmite mai mult decât ar putea face în cuvinte.

Citește continuarea pe Almanah Online

Mai multe articole despre:
cuplu partener relatii sfaturi