MENIU

Găsea mereu în jurul pătuţului bebeluşului insecte. ŞOC atunci când a aflat motivul, mama a leşinat

Un tânăr cuplu, format din Rachel Stott şi din soţul său, Adam, a observat în apropierea pătuţului bebeluşului lor, Leo, insecte. Când cei doi au înţeles motivul, mama a fost la un pas de leşin din pricina şocului.

Cei doi au făcut curăţenie generală, au spălat toate aşternuturile pătuţului copilului şi au cumpărat dezinfectanţi şi, cu toate acestea, găseau mereu insecte în jurul pătuţului bebeluşului, care nu părea, însă, deranjat de ele.

Rachel i-a povestit uneia dintre mătuşile sale de problema pe care o au şi a primit sfatul de a verifica pătuţul în care dormea micuţul, de fapt un coşuleţ de răchită. Aşa că tânăra şi soţul său s-au apropiat de pătuţ şi, spre uimirea celor doi, cum au deschis partea de dedesubt a coşuleţului, sute de insecte au fugit de acolo. Mama micuţului Leo spune că a fost la un pas de leşin pentru că îi era ruşine şi teamă, pentru că, fără să ştie, şi-a culcat fiul într-un coşuleţ care îi putea pune în pericol viaţa.

"Nu îmi venea să cred că fiul meu dormea aşa de aproape de insecte. Nu am putere să îmi imaginez ce se petrecea dacă îl şi muşcau", povesteşte ea, explicând că le-a luat destul de mult să scape de insecte din casă.

Spre şocul cuplului, coşuleţul în care dormea fiul lor era nou cumpărat şi s-au plâns magazinului de unde îl luaseră, de unde au primit o scrisoare prin care li se cerea iertare, dar şi un pătuţ nou, însoţit de o jucărie pentru fiul lor, Leo.

Mai multe articole despre:
copil bebeluş insecte pătuţ