MENIU

Fratele lui Radu Mazăre, declarații incendiare despre revenirea în țară a fostului edil

Radu Mazare extradare

Cu două zile înainte de extrădarea lui Radu Mazăre, fratele fostului primar pune la îndoială întreaga procedură. Mihai Mazăre a declarat, pentru Realitatea TV, că nu ar exista un judecător malgaș care să fi dat undă verde trimiterii fostului edil în țară. El a infirmat și informația potrivit căreia Radu Mazăre ar fi evadat. 

"La momentul la care apăruse în presă aseară lucrul asta, el tocmai vorbise cu fiul lui. Oricum și dacă ar avea posibilitatea să facă nu are intenția să facaă. Mazăre nu a fost prezentat niciodată în fața unui judecător. Nu există un judecător care vis-a-vis de cererea de extrădare să fi luat vreo decizie.
Stătea acolo într-o cameră cu 45 de persoane, cu o singură toaletă turcească în podea și cu un singur robinet de apă, fără duș, nu au paturi, doar saltele puse pe jos. A solicitat mutarea în niște condiții mai bune și s-ar părea ca astăzi să obțină mutarea într-o zonă cu condiții mai bune." este declarația lui Mihai Mazăre, fratele edilului fugar.

Fratele lui Radu Mazăre nu va merge luni la aeroport, ci va aștepta să vadă ce se va întâmpla de fapt. Totodată, Mihai Mazăre a infirmat ipoteza evadării lui Radu Mazare. 

Mai multe articole despre:
Radu Mazăre Mihai Mazăre