MENIU

Fotografia cu un grup de prietene care ŞOCHEAZĂ internetul. Detaliul pe care nimeni nu-l explică

O imagine cu un grup de prietene a reuşit să provoace uimire printre internauţi, un detaliu făcându-i pe mulţi să creadă că ceva este în neregulă cu fotografia. Explicaţia este, însă, mult mai simplă.

În fotografie apar un grup de prietene stând pe o canapea şi, la prima vedere, nu este nimic în neregulă. Abia când priveşti mai atent imaginea descoperi că fata care stă pe locul din mijloc pe canapea pare să nu aibă picioare. Bizar, nu-i aşa?



Explicaţiile internauţilor au curs, pe Reddit, pornind de la ideea că fotografia a fost modificată, o persoană susţinând că picioarele primei fete sunt aşezate peste cele ale celei de-a doua tinere, o altă persoană spunând "fata care stă pe al doilea loc din partea stângă are de fapt picioarele ascunse, pentru că sunt acoperite de cele ale primei fete. Pantalonii lor au şi aceeaşi culoare, dar vezi diferenţa doar pentru că în fotografie se poate vedea o şosetă".

Într-un final, un internaut a ţinut să explice tuturor misterul, folosind o fotografie în care a conturat fiecare persoană şi picioarele fiecărei persoane.

Mai multe articole despre:
0 prietene Reddit imagine bizară