MENIU

Fiica vitregă și milionară a lui Serghei Lavrov, pusă pe lista de sancțiuni a guvernului britanic

Fiica vitregă a ministrului de Externe rus Serghei Lavrov a fost inclusă, joi, pe noua listă a persoanelor sancționate de autoritățile britanice, pentru legături cu regimul condus de Vladimir Putin. În vârstă de 26 de ani, Polina Koleva locuiește la Londra, într-un apartament pe care ar fi plătit, cash, câteva milioane de lire sterline.

„Există temeiuri rezonabile pentru a suspecta că Polina Kovaleva este asociată cu ministrul rus de Externe Serghei Lavrov prin relația cu mama sa”, se arată într-o informare a guvernului britanic," potrivit HotNews, care citează multe publicații și agenții străine.

Guvernul britanic a anunțat joi o nouă serie de sancțiuni vizând 59 de persoane și companii rusești, precum și 6 entități bieloruse. Acestora li se vor îngheța activele, iar persoanelor care fac obiectul interdicțiilor de călătorie li se interzice să călătorească în sau dinspre Regatul Unit, 

Polina Koleva, în vârstă de 26 de ani, este fiica Svetlanei Poliakova, femeia cu care ministrul rus de Externe Lavrov a avut o relație în anii 2000.

Polina a studiat la un internat privat din Bristol, apoi și-a obținut un master în economie și strategie pentru afaceri la Imperial College Business School, iar în prezent locuiește într-un apartament din Londra, pe care l-ar fi cumpărat în 2016, cu 4,4 milioane de lire sterline, cu banii jos.

Mai multe articole despre:
rusia lavrov fiica lui lui lavrov sanctiuni