MENIU

Farsa anului: "Alo, Putin la telefon!" Cine l-a sunat de fapt pe Elton John

Putin si Elton John

Doi comedianți ruși au recunoscut că l-au păcălit pe celebrul Elton John și l-au făcut să creadă că vorbește la telefon cu însuși preşedintele Vladimir Putin.

Comedianții Vladimir Krasnov și Alexei Stolyarov, cunoscuți drept Vova și Lexus, au declarat publicației ruse Komsomolskaya Pravda că a fost simplu ca bună ziua să-l convingă pe Elton John că stă de vorbă cu însuși liderul de la Kremlin.

Falsul Putin și traducătorul în engleză l-au făcut pe Elton John să spună: "Această zi și conversația a fost lucrul cel mai minunat care mi s-a întâmplat în viață", potrivit The Independent

Kremlinul a negat cu fermitate miercuri informaţia potrivit căreia preşedintele Vladimir Putin l-a contactat telefonic pe Elton John, care declarase anterior că îşi doreşte să discute cu politicianul rus despre drepturile persoanelor gay din ţara acestuia.

Elton John a declarat, weekendul trecut, că îşi doreşte foarte mult să stea de vorbă cu preşedintele Putin despre punctul de vedere "ridicol" pe care politicianul rus îl are faţă de această chestiune.

Ulterior, muzicianul britanic a publicat pe contul său de pe reţeaua de socializare Instagram un mesaj în care îi mulţumea preşedintelui Putin pentru faptul că "l-a contactat" printr-o conversaţie telefonică.

Însă un purtător de cuvânt de la Kremlin a spus că nicio conversaţie între cei doi nu a avut loc şi a lăsat să se înţeleagă faptul că acea conversaţie telefonică ar fi putut să fie o farsă.

În mesajul său de pe Instagram, Elton John spunea: "Abia aştept să ne întâlnim faţă în faţă şi să discutăm despre dreptul la egalitate al comunităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender, n.r.) din Rusia".

Mai multe articole despre:
Elton John Vladimir Putin