MENIU

FACEBOOK. Anunț REVOLUȚIONAR de la FACEBOOK

FACEBOOK. Anunț REVOLUȚIONAR de la FACEBOOK

Facebook a anunțat joi o nouă funcție profitând de accesul crescut la la rețea de pe un smartphone pentru a permite utilizatorilor să vadă unde se află contactele lor.

Funcția, denumită "Prieteni apropiați", va fi disponibilă "în câteva săptămâni" în Statele Unite pentru utilizatorii de iPhone sau telefoane Android, notează AFP.

"Dacă este activată /funcția/ +Prieteni apropiați+, veți fi avertizați ocazional când prietenii sunt în apropiere, pentru a-i putea contacta și întâlni", a explicat grupul într-un mesaj postat pe site-ul său oficial. Acest lucru va permite de asemenea "să se vadă când prietenii călătoresc".

Facebook precizează că funcția este "opțională", putând fi activată sau dezactivată în orice moment și că utilizatorul poate alege care dintre prieteni poate fi notificat despre locul unde se află.

Pentru ca doi utilizatori să fie avertizați când se află în locuri apropiate, ei vor trebui să aibă amândoi noul serviciu activat și să accepte să facă schimb de informații cu privire la locația lor.

Facebook a anunțat că avea 1,23 miliarde de utilizatori la sfârșitul lunii decembrie și a declarat pe site-ul său că a avut peste un miliard de utilizatori de telefonie mobilă în luna martie.

Mai multe articole despre:
tehnologie Facebook useri contacte