MENIU

EXCLUSIV. Locuințele membrilor Statului Paralel, poziționate strategic în același cartier: Cornel Varvara, vecin cu Florian Coldea

EEXCLUSIV. Locuințele membrilor Statului Paralel, poziționate strategic în același cartier: Cornel Varvara, vecin cu Florian Coldea

Martorul cheie în dosarul generalilor, milionarul Cornel Varvara are numeroase proprietăți de lux dobândite în urma afacerilor care au prosperat prin influența statului paralel! De numele lui Cornel Varvara se leagă numeroase controverse, cum ar fi tratarea deșeurilor de la Pata Rât, groapa de gunoi de lângă Cluj. 

Echipa Realitatea PLUS a ajuns, vineri, in fata uneia dintre proprietatile de lux ale lui Cornel Varvara in valoare de milioane de euro, situate in nordul Capitalei. Conform repoterului aflat la fata locului, este o proprietate care se intinde pe sute de metri patrati, cu o vila construita pe doua etaje, cu piscina.

Surse citate de Realitatea PLUS sustin ca tot in aceasta zona s-ar afla mai multe proprietati ale "generalului negru" Florian Coldea, dar si ale membrilor Statului Paralel. 

Totodata, potrivit surselor citate, acasa la Cornel Varvara - respectiv chiar la proprietatea mentionata - ar fi venit de mai multe ori Florian Coldea alaturi de Marina Pandarof.

Culisele Statului Paralel. Omul lui Coldea, afaceri dubioase. Manevrele lui Karimov: firmă cu același nume

Cornel Varvara a fost chemat, joi, la DNA pentru a da explicatii in fata procurorilor intrucat ar fi incheiat un contract in valoare de sute de mii de euro cu Florian Coldea pentru optimizarea afacerilor sale. Despre el se stie, de altfel, ca are afaceri in trai straine, precum Irak, dar si proprietati de lux si conturi la banci, in paradisuri fiscale.

Cornel Varvara nu a dorit sa dea explicatii dupa ce a iesit din sediul DNA. 

Numele sau este legat de mai multe momente controversate. Astfel, se pare ca la Geneva, Varvara i-ar fi facut cunostinta lui Coldea cu premierul albanez Edi Rama. La aceasta intalnire ar fi participat si nasul lui Varvara, Marius Vizer, dar si Marina Pandarof

Anca Alexandrescu dă cărțile pe față după ce Cornel Varvara, omul lui Coldea, a fost adus la DNA: Lațul se STRÂNGE, băieții au crezut că noi glumim

In plus de asta, numele lui Varvara a aparut si intr-un scandal cu compania OMV Petrom, dar si legat de anumite deseuri periculoase de la groapa de gunoi din Cluj-Napoca, care trebuiau sa fie tratate.

Atunci ar fi contractat mai multe contracte de milioane, contracte cu dedicatie, conform surselor citate. Toate aceste contracte s-au convertit, se pare, in afaceri de milioane pentru Cornel Varvara, cu proprietati, vacante de lux, dar si mai multe conturi la banci, in paradisuri fiscale.