MENIU

Emilian Imbri, despre pacienții transferați la Spitalul Victor Babeș după tragedia de la Balș: ”Starea unui pacient s-a agravat și a avut nevoie de oxigen”

Emilian Imbri

Emiliam Imbri, managerul Institutului Victor Babeș din București, a vorbit, vineri seara, la un post TV, despre starea pacienților transferați la spitalul pe care îl conduce după incendiul de la Matei Balș. Dintre cei șase pacienți aduși la Victor Babeș, doar doi sunt echilibrați din punct de vedere medical.

„În momentul de față avem șase pacienți care au fost transferați de la „Matei Balș”. Patru dintre ei au ajuns până în ora prânzului și doi au venit tot de la Balș, dar via Spitalul Bagdasar. Dintre toți cei șase, unul dintre pacienți este în ATI, pentru că starea lui s-a agravat și a avut nevoie de oxigen.

Încă un pacient este într-o stare incertă, în sensul că este într-un echilibru instabil între salon și Secția de Terapie Intensivă, încă doi sunt într-o stare medie spre severă și încă două paciente sunt echilibrate și suntem siguri că nu vor pune probleme”, a declarat Emiliam Imbri, la un post TV.

Mai multe articole despre:
emilian imbri