MENIU

eMAG – Top 5 cele mai bine vandute imprimante laser multifunctionale

eMAG este cel mai mare retailer online din Romania si are oferte diverse printre care si pentru o multime de modele de imprimante cu laser multifunctionale.

eMAG – Lista cu cele mai populare imprimante laser multifunctionale poate fi consultata complet accesand URMATORUL LINK.

eMAG are oferte foarte bune pentru multe imprimante cu laser multifunctionale. Noi le-am ales pe cele mai populare si mai vandute modele, iar preturile lor nu sunt deloc mari, ci chiar foarte accesibile. In functie de nevoile voastre, alegeti modelele care pot face fata cerintelor.

eMAG – Multifunctionala Laser Brother

Imprimanta multifuncionara de tip laser mono compacta cu retea cablata Brother ofera imprimare la calitate inalta pentru birouri. Integreaza functii profesionale pentru a indeplini toate nevoile unui birou: puteti imprima, copia, scana sau trimite faxuri. Oferta pentru aceasta multifunctionala o gasiti AICI.

eMAG – Imprimanta laser monocrom Canon

Continuam cu o alta imprimanta foarte populara in randul clientilor, de la Canonc. Imprimanta laser monocrom cu conectivitate WIFI si mobila este compacta si accesibila ca pret. Are dimensiuni reduse si e ideala atat pentru acasa dar poate face fata si la un birou sau o mica intreprindere. Oferta completa poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG - Imprimanta laser monocrom Samsung

Trecem la o alta imprimanta foarte buna, produsa de Samsung, un brand cu renume in producerea de electronice. Imprimanta este una laser monocrom care poate printa si dimensiuni A5 la o viteza de printare alb negru 20ppm. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Imprimanta Laser HP

Reducere de 37% pentru imprimanta Laser HP laserjet pro mono A4 care face totul mult mai simplu. Imrpimanta e echipata cu cartuse de toner jetintelligence si permite producerea constanta de documente profesionale, fiind conceputa pentru eficienta. Poate imprima pana la 23 de paginni pe minut. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Multifunctional Laser Lexmark

Pe piata multifunctionalelor, producatorul Lexmark este renumit, iar modelul pe care vi-l prezentam noi este unul dintre cele mai vandute. Are un design compact, este rapida cu viteze de procesare foarte bune pentru imprimare, copiere, fax si scanare. Manipularea eficienta a hartiei ajuta la o productivitate imbunatatita si la o economie considerabila de resurse. Toate detaliile oferte cu reducere de 20% pot fi gasite accesand LINKUL URMATOR.

 

 

Mai multe articole despre:
emag imprimante multifunctionale