MENIU

eMAG.ro – TOP cele mai bune televizoare Panasonic – au reduceri mari în această perioadă

eMAG.ro are astăzi o promoție specială pentru televizoarele Panasonic de cea mai înaltă calitate.

Toate modelele de televizoare Panasonic cu reducere de la eMAG.ro pot fi găsite AICI.

În continuare am ales 10 modele de televizoare, cele mai performante disponibile la reducere, iar prețurile sunt excelente, discounturi uriașe. Consultați oferta de mai jos și aflați cat de mult au scăzut prețurile.

eMAG.ro – Televizor LED Curbat Panasoni

Televizorul cu cea mai mare reducere de la Panasoni are un display curbat pentru o mai mare calitate a imaginii, este Smart și poate fi conectat la internet, redă imagini 3D la cea mai înaltă calitate, iar diagonala este de 164 cm. Televizorul are o rezoluție de înaltă fidelitate 4K Ultra HD. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Televizor LED Curbat Panasonic

O altă ofertă foarte avantajoasă ce are un discount de 1.700 de lei este pentru televizorul Panasonic LED cu display Curbat. Televizorul are toate funcțiile Smart și redă imagini 3D pe display-ul cu diagonală de 139cm. Rezoluția este cea mai bună existentă: 4k Ultra HD. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Televizor LED Smart Panasonic

Un alt televizor cu discount de 1300 de lei este acest model LED Smart Panasonic care nu are ecranul curbat precum modelele precedente, însă are diagonală de 164 cm și rezoluție Full HD. Prețul cu discount poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Televizor LED Curbat

Unul dintre televizoarele avantajoase și cu preț ceva mai accesibil față de celelalte modele cu ecran curbat este LED Smart 3D Panasonic cu diagonală de 139cm și rezoluție 4K Ultra HD. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Televizor Smart Panasonic

Toată calitatea Panasonic se regăsește și în acest model foarte avantajos în raport cu calitățile sale deosebite. Televizorul are 3D, funcții smart și diagonală de 139cm. Rezoluția este 4K Ultra HD. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Televizor Smart 3D Panasonic

Acest televizor are o diagonală de 126 cm și discount de 900 de lei. În rest, folosește toate funcțiile Smart, rezoluție 4k și redă imagini 3D. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Televizor LED Smart 3D Panasonic

Preț accesibil pentru asemenea calitate a televizorului Panasonic cu diagonală uriașă de 139 cm și toate funcțiiel Smart disponibile. În plus, televizorul redă la calitate Full HD imagini 3D. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Televizor LED Smart 3D Panasonic

Acest televizor beneficiază în perioada actuală de o reducere de 500 de lei de la eMAG.ro. Toate detaliile și oferta televizorului cu diagonală de 121cm pot fi găsite AICI.

eMAG.ro – Televizor LED Smart 3D Panasonic

La o diagonală de 126 cm, este probabil unul dintre cele mai avantajoase televizoare de asemenea calitate. Beneficiază de 1000 de lei reducere și are toate funcțiile unui smart TV și redă imagini 3D. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Televizor LED Smart 3D Panasonic

Ultimul model de televizor pe care vi-l recomandăm de la Panasonic are un preț accesibil, beneficiază de discount de 900 de lei și este SMART. În plus, redă imagini 3D, are diagonală de 100 cm și folosește rezoluția cea mai performantă de 4K Ultra HD. Prețul poate fi găsit AICI.

Mai multe articole despre:
Panasonic televizoare emag.ro