MENIU

eMAG. GPS-uri auto performante, în oferta zilei pe eMAG.ro. Iată cele mai bune reduceri

Oferta completă pentru GPS-uri auto performante de la eMAG o puteți afla AICI.

 

Atunci când călătorim avem nevoie de un ajutor de nădejde care să ne fie călăuză în drumurile noastre, fie că vorbim de oraș, fie că vorbim despre plecările în vacanță.


Așa că am făcut o mică staționare online pe site-ul celor de la eMAG și am găsit oferta zilei la GPS-uri AUTO.

Iată care sunt modelele care ne-au inspirat, cu gândul la zilele libere:

Sisteme GPS auto cu harta-Oferta zilei la eMAG

Navon A500
Primul produs care ne-a atras atenția este Navon 500 cu o diagonal de 5. Acestui model i-a fost adăugat iGO Primo, un soft performant de navigație pentru Android și are incluse 46 de hărți complete din Europa. I se adaugă și un update gratuity timp de 1 an de zile. Detalii despre ofertă puteți găsi AICI.

Garmin Drive 50 LM
Și acest model are o hartă completă a Europei, însă update-ul harților este gratuit pe viață. Cu ajutorul Garmin Drive 50 LM veți conduce fără problem pentru că veți fi anunțați de curbele periculoase, vi se va spune viteza legală, cale ferată și multe altele. Prețul acestui system de navigare poate fi consultat AICI.

Becker Active.5S
Un plus de siguranță și confort cu sistemul de navigație Becker Active. Are întreaga harta a batranului continent și este redus cu 38%. Vă puteți convinge de caracteristicile acestuia AICI.

Garmin DriveSmart 70 LMT
Are o diagonală a displayului de 7 inch, oferta pentru acest system de navigație are inclusă si o hartă completă a Europei, precum și un update al acestora pe viață. Puteți afla detalii pe site-ul eMAG AICI.

Sisteme GPS auto fara harta-Oferta zilei la eMAG

GPS 2Drive GPS505
Nu are hartă, dar are o memorie de 4GB, este un dispozitiv ușor de folosit și care vă va feri de incidente neplăcute. Acum cei de la eMAG i-au redus prețul cu 40%. Detalii AICI.

Mio Spirit 5100
Nici Mio Spirit nu are hartă, dar ne-a atras atenția prețul foarte mic. Acest system de navigație dispune de slot memorie SD și un ecran tactil. Hărțile pot fi descărcate de pe mio.com și aveți avantajul de a avea acele hărți ale destinațiilor preferate. Pe site-ul eMAG puteți afla toate detaliile AICI.

GPS 2Drive GPSM10P
Cu o reducere de 42%, acest sistem de navigație poate fi alegerea economă. Modulatorul FM vă permite sa accesați melodiile salvate in system direct pe radioul din mașină. Are o memorie de 8 GB, nu are harți și poate fi găsit pe site-ul eMAG AICI.

Oferta completă pentru GPS-uri auto performante de la eMAG o puteți afla AICI.

 

Mai multe articole despre:
null