MENIU

eMAG – Cooling Days – Pregateste-ti din timp casa pentru vara cu ajutorul reducerilor

eMAG – Cooling Days – Promotie foarte interesanta la cel mai mare retailer online din Romania. Reducerile ajung pana la 35%. 

eMAG – Cooling Days – Lista tuturor produselor aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG – Cooling Days – Reduceri, sa-ti pregatesti din timp casa pentru vara – sub aceasta deviza a debutat una dintre cele mai interesante promotii pentru electrocasnice si nu numai, de la eMAG. Va prezenta, mai jos, pe larg, principalele categorii de produse ce au reduceri.

eMAG – Cooling Days – Combine frigorifice

Prima categorie si cea mai importanta care prezinta mari reduceri ce ating chiar pragul de 35% este cea a combinelor frigorifice. Gasiti o multime de combine ce beneficiaza chiar de 35% reducere, in special modele de la Arctic, Whirlpool dar si Star Light sau Beko. Toate modelele pot fi gasite AICI.

eMAG – Cooling Days – Frigidere

O alta categorie la fel de importanta este cea a frigiderelor care in cadrul promotiei eMAG Cooling Days beneficiaza de reduceri de 30%. Gasiti o multime de modele ce au preturi sub 1.000 de lei, design minimalist, doua usi, congelator si un spatiu generos de depozitare. Lista frigiderelor la promotie poate fi consultata AICI.

eMAG – Cooling Days – Frigidere si combine cu functie No Frost

Reduceri de 25% pentru frigiderele si combinele frigorifice care au in dotarea lor functia speciala No Frost. Aceasta tehnologie este ideala pentru conservarea alimentelor, prospetimea de durata si continutul nutritiv de calitate sunt mentinute mai mult timp. Preturile lor sunt foarte accesibile si le gasiti AICI.

eMAG – Cooling Days – Aparate frigorifice incorporabile

Frigiderele incorporabile beneficiaza si ele de 20% reducere de la eMAG in aceste zile. Acest tip de frigidere sunt ideale pentru cei care au locuinte cu spatiu restrans sau bucatarii mici. Frigiderele pot fi incorporate cu usurinta in mobilierul de bucatarie si astfel va salveaza o multime de spatiu dar ofera si un design uniform si placut. Mai multe detalii despre oferte gasiti AICI.

eMAG – Cooling Days – Congelatoare

25% reducere pentru o gama foarte larga de congelatoare. Daca vreti sa va pregatiti cu adevarat pentru vara, acum este momentul sa achizitionati aceste aparate de racire pentru ca preturile lor se afla la un minim istoric. Puteti sa va consultati si voi chiar AICI.

eMAG – Cooling Days – Side by side

Cele mai moderne si mai vandute frigidere ale momentului sunt cu siguranta cele de tip side by side si argumentele pentru achizitionarea unor astfel de electrocasnice mari sunt o multime: designul este unul inedit, impunator, minimalist dar si foarte util, spatiul de depozitare este extrem de generos, multe dintre modelele disponibile sunt dotate cu dispenser de apa pe usa pentru un acces facil la lichide reci. Lista cu frigiderele side by side ce au reduceri de 25% o gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
emag cooling days