MENIU

eMAG – Care sunt cele mai ieftine modele de masini de tuns iarba. Preturile incep de la 238 de lei

eMAG are o multime de oferte pentru masini de tuns iarba electrice care costa foarte putin.

eMAG – Lista tuturor modelelor de masini de tuns iarba electrice poate fi consultata AICI.

eMAG are mai multe modele de masini de tuns iarba electrice ce costa destul de putin si pot fi achizitionate cu un buget mic. Acum, ca a venit primavara, este timpul sa ai grija de gradina ta si pentru un aspect frumos, trebuie neaparat sa tunzi uniform iarba, mai ales ca masinile de tuns iarba au devenit atat de accesibile.

eMAG – Masina electrica de tuns gazonul Steinhaus

Super oferta pentru cea mai ieftina masina electrica de tuns gazonul. Masina este produsa de Steinhaus, primesti cadou un gratar de carbune Grill Chef la achizitionare si in plus are si reducere de pret de 31%. Masina are o latime de 32cm, putere de 1200W si poate fi reglata pe inaltimi de 25mm, 43 si 62. Oferta o gasesti AICI.

eMAG – Masina electrica de tuns gazonul Heinner

Heinner este un brand cunoscut si renumit pentru electronice si electrocasnice, iar de aceasta data va recomandam o masina electrica de tuns iarba produsa de ei. Masina are 1200W putere, latime de 32cm si un pret foarte avantajos, sub 300 de lei. Turatia in gol a masinii este la 3500rpm, masina de tuns e prevazuta cu motor cu perii, frana mecanica si are o greutate bruta de 8.3kg. Pretul cu reducere de 19% il gasiti AICI.

eMAG – Masina de tuns iarba Einhell

Un producator mai putin cunoscut, Einhell are in oferta de la eMAG, in stoc limitat, o masina de tuns foarte performanta si avantajoasa. Masina de tuns iarba este electrica, are putere de 1000 W si este recomandata pentru cosirea gazoanelor mai mici, de pana la 300m patrati. Pretul sau este AICI.

eMAG – Masina electrica de tuns gazonul Texas

Masina electrica de tuns gazonul Texas este prevazuta cu un motor puternic de 1100W, are latime de lucru de 32cm si e recomandata pentru suprafete de pana la 400m2. Principalele avantaje ale masinii de tuns gazonul electrice sunt lipsa poluarii, costul si intretinerea extrem de reduse. Practic masina nu necesita decat o simpla curatare dupa ce ati incheiat lucrul. Pretul acestui model poate fi consultat AICI.

eMAG – Masina electrica de tuns gazonul Bosch Rotak

Ultima masina electrica de tuns gazonul pe care v-o recomandam este de la brandul de mare incredere Bosch. Modelul de masina de tuns gazonul Rotak 40 are excelente performante de taiere si colectare a materialului vegetal taiat datorita cutitului din otel calit si tehnologiei inovatoare cu flux de aer. Masina de tuns are reducere de pret de 20% si toate detaliile despre ea pot fi gasite AICI.

Mai multe articole despre:
null