MENIU

Elena Lasconi nu-l iartă Dacian Cioloș. Ce-i cere să facă, dacă vrea să mai continue colaborarea cu USR

Elena Lasconi vrea să reformeze din rădăcini formațiunile de dreapta/ Foto: Inquam Photos

Elena Lasconi, candidată la șefia USR, îi pune o condiție dură lui Dacian Cioloș, dacă vrea să continue colaborarea dintre USR și REPER. Primărița de la Câmpulung îi cere fostului premier să demisioneze din fruntea REPER, așa cum și liderii USR responsabili de rezultatele dezastruoase de la alegeri au făcut pasul înapoi.

Lasconi declară după rezultatul slab al USR de la alegerile din 9 iunie că Alianța Dreapta Unită a fost un eșec. Există mulți oameni buni și în REPER, dar noi nu mai avem cum să batem palma cu domnul Cioloș, adică domnul Cioloș, dacă face un pas în spate, e foarte posibil ca noi să putem colabora cu foști colegi care sunt acum în REPER, a declarat primarul din Câmpulung Muscel la RFI.

Aceleași reproșuri îi vizează și pe ceilalți lideri ai partidelor din cadrul Alianței Dreapta Unită.

Eu nu cred că noi mai putem să defilăm cu domnul Orban, cu domnul Tomac, dar pe de altă parte, cred că există, adică știu că există și am și vorbit deja, mulți oameni buni și în Forța Dreptei și în PMP.

Ea spune că eurodeputatul independent Vlad Gheorghe, demisionar din USR, se va întoarce în partid: Am luat legătura și cu persoane care au fost ostilizate și care au plecat din USR. Am vorbit și cu Vlad Gheorghe, care a făcut aproape 3%, nu a intrat în Parlamentul European, dar este un om foarte bun, pe care eu îl apreciez și-l respect și va veni alături de noi.