MENIU

Eduard, românul din New York care promovează România în stăinătate VIDEO

Eduard, românul din New York care promovează România. Foto/captură video

Deși locuiește în Statele Unite de la o vârstă fragedă, un tânăr născut în România nu a uitat de unde a plecat și face tot ce poate pentru a promova țara noastră în rândul străinilor.

Videoclipurile sale sunt urmărite de mii de oameni care au astfel ocazia să ia contact cu cultura românească. Eduard, sau Edsta așa cum este cunoscut pe internet, locuiește în New York și a făcut demersuri pentru a uni comunitatea de români din SUA, motiv pentru care a participat la două mari festivaluri românești care se organizează an de an acolo. Cu toate acestea, îi este dor de țara sa și ar vrea să se întoarcă măcar în vizită. 

@edsta Cozonac or Clătite? 😋 Famous Romanian deserts Romanian Weekend at the Wharf was a lot of fun this year in Washington D.C. There were musical artists, people dancing, food, arts, books, and more! People from all over the world came to experience it all and learn about the Romanian culture. I asked a few people what Romanian desert they prefer more. Follow me if you love Romania! 🇷🇴 #edsta #romanianguy #madeinromania #bucharest #newyorkcity #romania #romanian #food #culture #romanianfood #deserts ♬ original sound - Edsta