MENIU

Ecaterina Andronescu sare, din nou, în tabăra anti-Dragnea

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu sare, din nou, în tabăra anti-Dragnea. Fostul ministru al Educaţiei i-a luat apărarea senatorului Adrian Ţuţuianu, care a făcut o serie de comentarii acide despre oameni din echipa Dragnea-Dăncilă. Discuţiile, înregistrate pe ascuns, la o sedinţă a liderilor PSD Dâmboviţa, a ajuns în presă şi a provocat un nou scandal în PSD. 

”Eu nu sunt membră a CEx-ului, însă părerea mea este că Adrian Țuțuianu nu trebuie să fie nici exclus și nici sancționat. *(...) Libertatea de exprimare este un drept fundamental care trebuie respectat oriunde, cu atât mai mult în politică,"a declarat Andronescu pentru PS News.

Fostul ministru al Educaţiei face un apel la calm, astfel încât astfel de situaţii să fie aplanate în forurile de conducere.

"Să nu se uite că Adrian Țuțuianu nu a ieșit în presă pentru a face astfel de declarații, el a vorbit în cadrul unei ședințe dintr-o organizație a PSD. Că respectivele înregistrări au ajuns în presă, asta-i o altă problemă, dar Țuțuianu a vorbit în interiorul partidului, nu în exteriorul acestuia, iar aspectul acesta trebuie să-l luăm cu toții în considerare”, a mai declarat Ecaterina Andronescu.

sursa foto: ziardambovita.ro

Ţuţuianu, o nouă înregistrare controversată. Ce explicații dă pesedistul

Mai multe articole despre:
Ecaterina Andronescu Adrian Ţuţuianu