MENIU

Drumul blestemat din Buzău: Încă un șofer a decedat după un accident produs în zona în care au mai murit, recent, 2 persoane

Drumul blestemat din Buzău

Un bărbat în vârstă de 50 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie produs pe DN2(E85) în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), evenimentul rutier a avut loc la ieşire din municipiul Buzău spre Ploieşti, până în intersecţia DN2(E85) cu DN1 B.

"Din primele date de la faţa locului, a reieşit că este vorba de o coliziune între trei autoturisme, două conduse pe direcţia Prahova către Buzău, de către doi şoferi buzoieni, de 50, respectiv 65 de ani, şi maşina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de 25 de ani, din Bacău. Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului buzoian de 50 de ani şi cu rănirea conducătorului auto de 25 de ani, persoana rănită fiind preluată de ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale", informează IPJ.

În urmă cu o săptămână două persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier înregistrat în aceeaşi zonă, pe DN2(E85), la ieşire din municipiul Buzău.

Rareș Bogdan, mesaj la 6 ani după protestele din 10 august: "Românii sunt deștepți. Când încerci să-i fraierești, ei simt"

Mai multe articole despre:
accident dn2 sofer ambulanta