MENIU

Dragoste cu năbădăi. Un bărbat beat s-a certat cu soția și a dat foc la casă

Un incident dramatic a avut loc în comuna Andreiașu de Jos, satul Arșița, județul Vrancea, unde un bărbat, sub influența alcoolului, și-a incendiat propria locuință după o ceartă cu soția. Flăcările s-au extins rapid și la casa tatălui său, cauzând pagube semnificative.

Autoritățile au intervenit de urgență

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au fost alertați printr-un apel la 112 făcut de o femeie, care a raportat incendiul ce se desfășura în comuna Andreiașu de Jos. La fața locului, autoritățile au constatat amploarea dezastrului.

Investigațiile preliminare au relevat că miercuri seara, în jurul orei 19:45, bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a avut o discuție telefonică aprinsă cu soția sa. În urma acestei discuții, nervii și alcoolul l-au împins să își incendieze casa. Focul s-a extins rapid și la locuința tatălui său, distrugând ambele imobile. Valoarea totală a pagubelor este estimată la 125.000 de lei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal

Pompierii din cadrul ISU Vrancea, împreună cu reprezentanții SVSU Odobești, au intervenit prompt pentru a stinge incendiul. După ce focul a fost controlat, bărbatul vinovat a părăsit locul incidentului, dar a fost identificat și reținut de polițiști la scurt timp după aceea.

Poliția a deschis un dosar penal și continuă investigațiile pentru a clarifica toate circumstanțele în care s-a produs incendiul. Se vor lua măsurile legale necesare împotriva bărbatului, în conformitate cu gravitatea faptelor comise.