MENIU

Donald Trump susține că Joe Biden se va retrage din cursa pentru prezidențiale! Reacția președintelui SUA

Donald Trump susține că Joe Biden se va retrage din cursa pentru prezidențiale! Reacția președintelui SUA

Donald Trump susține că Joe Biden se va retrage din cursa pentru prezidențiale! În locul lui va candida Kamala Harris, subalterna lui Biden, potrivit fostului presedinte al SUA. Trump s-a filmat pe un teren de golf în timp ce susținea aceste declarații și nu s-a ferit să o numească pe vicepreședinta Americii „patetică”. Joe Biden a negat, însă, că se va retrage din cursă. 

Donald Trump este sigur că va concura la alegerile prezidențiale din luna noiembrie a acestui an împotriva vicepreședintei Kamala Harris, pe care o numește „patetică și rea”. Trump a făcut aceste afirmații în timp ce se relaxa pe un teren de golf, iar totul a fost filmat și postat pe o rețea de socializare.

„Este un tip atât de slab. Biden tocmai a renunțat, știi, renunță la cursă... L-am scos. Și asta înseamnă că o avem pe Kamala. Cred că va fi mai bună... este atât de rea, este atât de patetică. V-o puteți imagina... interacționând cu Putin, cu președintele Chinei, care este un om fioros, un tip dur... Tocmai au anunțat că Biden probabil renunță”, a spus Trump.

Joe Biden îl contrazice, însă, pe Donald Trump și spune că rămâne în competiția pentru Casa Albă. Totodată, actualul președinte al Statelor Unite respinge apelurile de a se retrage care, potrivit presei, se înmulțesc exponențial după dezbaterea dezastruoasă dintre cei doi de săptămâna trecută. 

Donald Trump câștigă teren în sondaje, după dezbaterea cu Joe Biden. Un studiu îl dă deja câștigător

Mai multe articole despre:
alegeri sua donald trump joe biden