MENIU

Doliu imens în handbalul din România. A murit o jucătoare de la SCM Râmnicu Vâlcea, în vârstă de doar 34 de ani

Sportiva a fost de două ori campioană a României și a jucat în naționala Ucrainei

Este doliu la clubul SCM Râmnicu Vâlcea, la moartea jucătoarei ucrainene Iryna Glibko, în vârstă de doar 34 de ani. Sportiva a activat până în vară sub culorile clubului, iar detalii despre cauza morții nu au fost comunicate.

”Cu inimile îndurerate, anunţăm trecerea în nefiinţă a unei sportive excepţionale, Iryna Glibko. Un adevărat lider pe teren şi un suflet special în afara lui, Iryna a fost un exemplu de devotament, pasiune şi profesionalism pentru toti cei care au interacţionat cu ea. Prin felul său de a fi, dar şi prin dăruirea sa, a lăsat o amprentă de neşters în amintirile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaşte, ori de a lucra alături de ea.

Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea este profund recunoscătoar pentru toate momentele în care Iryna a fost alături de noi, pentru fiecare gol marcat şi pentru fiecare zâmbet adus pe chipurile suporterilor roş-albaştri. Pierderea ei lasă un gol imens în inimile noastre, dar şi în comunitatea handbalistică.
 
Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia ei şi către toţi cei dragi ei în aceste momente dificile. Iryna, vei rămâne mereu în inimile noastre! Odihneşte-te în pace!”, este mesajul de miercuri al SCM Rm. Vâlcea.