MENIU

Dieta uimitoare cu drojdie de bere

Dieta cu drojdie de bere

Încearcă şi tu dieta uimitoare cu drojdie de bere.  

Drojdia de bere are în compoziţia sa aproape toată gama de aminoacizi esenţiali, vitamineleB, D, H, E, calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier dar şi seleniu şi crom, elemente indispensabile vieţii. În plus, aceasta mai conţine proteine, lipide şi glucide.

Mai mult decât atât, s-a demonstrat că drojdia-minune acţionează asemenea unui antidepresiv, iar cercetătorii recomandă mai nou acest remediu în cazul tulburărilor psihice cauzate de stres ori anxietate.

O cură cu drojdie de bere durează între 10 şi 30 de zile, după care se recomandă o săptămână de pauză. Acest ingredient banal are un principiu de funcţionare foarte simplu : se măreşte în stomac şi îţi taie pofta de mâncare şi de gustări dulci, asta datorită conţinutului ridicat de crom.

Cum se ţine dieta cu drojdie de bere?

– dizolvă o linguriţă de drojdie uscată într-un pahar cu apă şi bea amestecul dimineaţa, pe stomacul gol. Seara, înainte de culcare, repetă procedeul.

– poţi să combini drojdia de bere cu miere, pentru un gust mai plăcut. Prepară aşadar un amestec omogen din doua linguriţe de drojdie uscată cu două linguriţe de miere şi ia câte o linguriţă cu o jumătate de oră înaintea meselor principale (mic dejun, prânz, cină).

– poţi să combini drojdia de bere şi cu iaurtul grecesc. Amestecă o linguriţa de drojdie cu 125 g iaurt grecesc, iar dacă acest mix nu te atrage, ai voie să adaugi miere sau bucăţi mici de fructe.

– poţi dizolva drojdia de bere şi în băuturi, mai ales în ceaiuri sau sucuri de fructe, pe care le poţi consuma între mesele principale.

Pentru ca dieta să fie eficientă, ţine cont de urmatoarele sfaturi:

– hidratează-te corespunzător şi bea în fiecare zi minimum doi litri de apă.

– fă miscare pentru ca organismul să accelereze arderea grăsimilor.

– micul dejun trebuie să conţină alimente bogate în calorii, care să îţi ofere energie pe tot parcursul zilei.

– dacă o vei lua după ce ai mâncat, drojdia de bere îţi va creşte pofta de mâncare şi îţi poate produce balonări.

– drojdia de bere nu este indicată persoanelor care suferă de o insuficienţă renală gravă.

– nu uita să introduci în alimentaţia ta multe legume, salate, peste care poţi presăra drojdie uscată.

Sursa: revistateo.ro

 

 
 
 
Mai multe articole despre:
dieta cu drojdie de bere