MENIU

Dieta cu tort. Cum să slăbești repede fără să-ți pui pofta-n cui

Un medic nutriționist propune o dietă cu... prăjituri și torturi. Aceasta, spune ea, te va ajuta să slăbești și, în acelațși timp, te va scuti de senzația permanentă de foame și de dispoziția proastă pe care alte diete ți le cauzează.

Dieta cu torturi te poate ajuta să-ți îmbunătățești starea de sănătate și să devii mai energic, nu vei fi înfometat în timpul regimului, pielea va deveni mai curată și mai elastică, starea de spirit se va îmbunătăți, vei slăbi în timp ce te vei bucura de micile plăceri culinare dulci și vei renunța la toate dietele care nu-ți permiteau să consumi aproape niciun aliment care-ți place, conform cakecleanse.com.

Pentru dieta cu torturi este nevoie ca deserturile pe care le consumi să fioe prepratae acasă și să nu conțină decât aproximativ 150 de calorii la 100 de grame, față de peste 300 cât are o felie de tort obișnuit.

Poți prepara caramele naturale din cocos, budincă de dovleac, brioșe cu morcovi, cremă de ciocolată cu pastă de nuci, fursecuri light, brioșe cu vanilie ori cheesecake cu căpșuni.

De asemenea, este necesar ca regimul tău să cuprindă, pe lângă aceste deserturi, multe salate și alimente sănătoase, care nu îngrașă.

Mai multe articole despre:
dietă slăbire dieta cu tort