MENIU

Dieta care te scapă de celulită pentru totdeauna. TREBUIE s-o încerci înainte de plajă

Dacă celulita îți dă târcoale și nu reușești să scapi de ea oricânt de multe exerciții fizice ai face, atunci problmea este cu siguranță în alimentație.

Sunt anumite produse pe care, dacă alegi să le consumi, pot încuraja retenția de apă și implicit și celulita. Pentru a scăpa de ea, trebuie să alegi o dietă săracă în grăsimi și bogată în fibre, una care conține multe fructe și legume. Uite ce produse ar trebui să eviți dacă ai alegi o dietă anticelulită!

Mănâncă cel puțin 5 porții de legume și fructe pe zi, este foarte imporant să faci asta, mai ales că este sezonul lor acum.

Redu grăsimile pe care le mănânci. De exemplu, grătarul este perfect pentru că taie grăsimile din orice tip de aliment. Indiferent de ce mâncare ai cumpăra, caută variante fără grăsimi la fiecare.

Apa curăță și te ajută la slăbit, așa că ai grijă să consumi minim 8 pahare de apă pe zi pentru a ajuta digestia. Niciodată să nu bei apă în timpul mesei, ci cu jumătate de oră înainte și jumătate de oră după, scrie elli.ro.

Mai multe articole despre:
celulită cum scap de celulită dieta celulita